12.10.2018 (Locksmith Girl) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

12.10.2018

Halloween FREAK

Hellu!

Jeg er nok en ordentlig Halloween Freak. Jeg elsker alt med Halloween, usikker på om det høres så veldig bra ut for godt inntrykk av meg. Hehe. Uansett, jeg planlegger det største Halloween partyet jeg noen gang har hatt. Som noen av dere sikkert har fått med seg, så er jeg lærling som låsesmed. Så jeg ba med meg hele avdelingen min. Ikke nok med at jeg er låsesmed, men det er min beste kompis og min samboer også. Vi alle tre er konkurenter og jobber i hvert vårt firma (Herrigud). Jeg kjenner kollegaene til typen min ganske godt, jeg har vært med å festet en del med de og møtt de på låsesmedtreff. Så vi ba alle de også. Sånn det ser ut som nå, så kommer det rundt 20 stk og venter på svar fra rundt 25 stk. Men uansett hvor mange som kommer så blir det jævlig bra. 

Jeg er ganske kreativ (Eller jeg liker å tro det), og liker å lage ting selv. Mye mer morsomt å lage ting selv enn å kjøpe, dessuten så får du det som du vil. Vinn Vinn. Her er det noen bilder av hvordan det ser ut nå. Er langt i fra ferdig med å pynte. Jeg kommer til å legge ut flere bilder og tips og triks fremover. 

 

Litt grov humor synes jeg er alltid like festelig. Spesielt når folk står og sier "What the fuck"...

Ha en super duper dag <3
 • Skriv en ny kommentar

  Locksmith girl

  Hei! Jeg heter Ada og er 20. Jeg lover deg at du kjeder deg ikke på denne bloggen. Denne bloggen vil få deg glad, sint, provosert og kanskje le litt også? Her får dere ett innblikk i min galskap og min hverdag.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde