02.08.2018 (Locksmith Girl) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

02.08.2018

Ny på blogg

Hei dere der ute! Jeg heter Ada og er helt ny på blogg. 

Eller jeg har jo hatt bloggen i sånn 2 år, men aldri hatt høy nok IQ til å lage ett design, så nå omsider og endelig så fikk jeg hjelp med designet fra min kjæreste. Nok om det. Litt om meg: jeg er en jente på 20 år som er lærling som låsesmed. Nå sitter du å tenker sikkert hva i helvete gjør en låsesmed? Jo, vi låsesmedene vi lager nøkler, åpner safer og alt med sikkerhet. Så som du kanskje har skjønt så er jeg i arbeiderklassen. Jeg flyr rundt med møkkete arbeidsklær hele dagen og når jeg kommer hjem har jeg på meg kjoler. For jeg bare elsker kjoler. Kjoler er det beste. Ja jeg har vell valgt feil yrke til å fly rundt i kjole. Jeg tror jeg har omlag 30 kjoler... Uansett, jeg er den eneste jenta på jobb og egentlig regionen også. Hvis vi ser bort i fra de som er kontorråtter og de som flyr med en mopp. 

Litt mer om meg. Jeg er ikke noen smart ass på pc stuff. det har du sikkert skjønt allerede når det tok så lang tid med å sette opp en blogg... Mine foreldre mener jeg er født på 1800 tallet. Så dårlig er mine data kunnskaper. Dessverre så har jeg ikke interressen for det heller. Noe som gjør kjæresten min gal til tider. Han er så super flink på pc. Men så kommer jeg og han mener jeg er værre enn bestemora hans...

Jeg liker sminke og mote, men ikke noe fan av 2 tonn sminke eller hore stil. Jeg er dessverre ikke noe fan av de som ser ut som oppblåsbare sex dukker. eller er falske som en plastikk kopp. Synes så synd på de jentene som har falsk rumpe og pupper. Jeg har små pupper, men jeg kan i vertfall brystforè ungen min (Når jeg får en) og jeg er så heldig at jeg slipper å kildesorteres når jeg dør.. Vell folk er så vakre og fine uten dette sminke tingen. 

Jeg elsker å være ute og gå i den vakre naturen vår. Ellers så liker jeg å møte nye mennesker. Elsker å snakke. Jeg holder stort sett aldri kjeft noen gang. Snakker hele tiden, både på jobb, hjemme og i søvne, men. Ja faktstisk et men her! Jeg vil ha det helt stille når jeg ser på film....

Jeg driver med mye rart på fritiden. Er med Røde Kors, spiller airsoft, gamer, bilsport, trening, mat, scrapbooking, reise og håndverk.

Denne bloggen er en blogg om min hverdag. Jeg gidder ikke blogge om et tema eller være en sånn blogg som "Dama til treningsnarkomanen" eller "Mora til Jens Stoltenberg"... lol nei. Denne bloggen skal ikke noe fake greier, her får du servert ting som de er. Om de er flotte eller ikke. Rått og usensurert. Jeg skal blogge om alt og ingenting. Jeg er en person som kan virke ganske brå og frekk, men ærlig er jeg. For ingen jævler fortjener å bli løyet til. Jeg kan være morsom, søt og snill. Jeg har verdens dårligste humor ever! Håper du vil lese bloggen eller hva en dere bloggere kaller det. Så skal jeg love deg at du kjeder deg ikke. Du kommer til å bli både glad, sur, provosert og kanskje le litt også? Stick around! 

 

 

 
 • Skriv en ny kommentar

  Locksmith girl

  Hei! Jeg heter Ada og er 20. Jeg lover deg at du kjeder deg ikke på denne bloggen. Denne bloggen vil få deg glad, sint, provosert og kanskje le litt også? Her får dere ett innblikk i min galskap og min hverdag.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde